Duurzaamheid - Kleding

Het verhaal van Pyanta (kinderkleding).p
Adobe Acrobat document 399.2 KB

"Pyanta Kinderkleding Ede"

Ontwerpt en vervaardigt verantwoorde kinderkleding.

Staan voor duurzaam, uniek, lokaal en handgemaakt.

Deze aspecten zijn in de gehele collectie en in onze keuzes, zoals verpakking, energie en bankzaken, terug te vinden.

Kleding én koffie bij MISSION Veenendaal
Wij willen samen naar een betere wereld. Een kreet die men tegenwoordig vaak roept, maar die wij toch waar gaan maken. Dat is onze missie. Duurzaamheid is binnen de missie de belangrijkste pijler, maar niet als push naar de Fairtrade en ecologische merken die we verkopen. Binnen Mission is duurzaamheid het maken van een bewuste keuze: weten wat je doet of wat je koopt. Daar helpt het Mission-team de klant graag bij. Samen met haar zoeken we naar wat bij haar past, waar zij zich fijn in voelt. Bij ons mag iedereen zichzelf zijn. Nog zoekende? Dan zoeken we mee! Iedereen heeft een verhaal en een geschiedenis, wat iemand zichzelf maakt. Als je je daarvan bewust bent, kun je ook bewust kiezen. Wat past bij mij? Hoe kan het ook anders? Dat is voor ons duurzaamheid. Bewustzijn.
Kleding én koffie bij Mission.pdf
Adobe Acrobat document 459.3 KB

Kledingactie Bethelkerk
Kleidingactie Bethelkerk Ede.pdf
Adobe Acrobat document 212.0 KB

De diaconie van de Bethelkerk organiseert al enkele jaren, in het voor- en najaar, een kleding actie.
Wanneer de seizoenen wisselen is het nodig ook de kledingkasten weer na te kijken. Veel kleding is nog in goede staat, maar te klein geworden.
Voor veel gezinnen is het financieel een moeilijke situatie om de kinderen en de ouders weer van nieuwe kleding te voorzien. Om deze gezinnen te ondersteunen zamelen we goede kleding in. En nodigen we de gezinnen uit om kleding uit te zoeken.
Vanaf nu is het mogelijk kleding in te leveren en bij te dragen aan deze actie. Dit kan op zondag voor en na de kerkdienst. Op maandag-, woensdag-, en donderdagavond om half zeven. Of andere tijden in overleg.